Samenwerking in Duurzaam Bouwen: 

ECOHomeforyou en De Lange Houttechniek

Welkom bij ECOHomeforyou, waar onze visie op duurzaamheid en hoogwaardige woningbouw samenkomen dankzij onze samenwerking met De Lange Houttechniek.  

De Kracht van Samenwerking

Bij ECOHomeforyou geloven we in het bouwen van een betere toekomst. Daarom zijn we trots op onze nauwe samenwerking met De Lange Houttechniek, een bedrijf dat net als wij gedreven is door duurzaamheid. Hun hoogwaardige houten kozijnen vormen een belangrijk onderdeel van onze prefab woningen. Deze kozijnen sluiten naadloos aan op onze visie, waarbij we streven naar zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen, zoals hout, om ecologisch verantwoorde woningen te bouwen 

Duurzaamheid in Elk Detail

Het hout dat verwerkt wordt in deze woningen, inclusief de kozijnen van De Lange Houttechniek, draagt actief bij aan het verminderen van CO2 in de atmosfeer. In feite slaat elke ECOhome maar liefst 10.954 kilo CO2 op, wat bijdraagt aan een gezondere planeet voor toekomstige generaties.

Daarnaast zijn onze woningen volledig elektrisch uitgevoerd en voorzien van uitstekende isolatie. Deze kenmerken maken elke ECOhome niet alleen energiezuinig, maar ook comfortabel en milieuvriendelijk. De perfecte aanvulling op deze duurzame eigenschappen zijn de hoogwaardige houten kozijnen van De Lange Houttechniek, waardoor onze woningen een harmonieus geheel vormen in termen van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. 

Bezoek Ons en Ervaar Duurzaamheid

Wil je onze ECOhomes in levenden lijve ervaren? Je bent van harte welkom op het terrein van De Lange Houttechniek, waar je onze woningen kunt bezichtigen. 
Ontdek zelf hoe de kracht van onze samenwerking resulteert in duurzame, prachtige en functionele woningen die een positieve impact hebben op zowel het milieu als op jouw levensstijl.

Dompel je onder in de wereld van duurzaam bouwen en ontdek hoe onze ECOhomes, dankzij de hoogwaardige houten kozijnen van De Lange Houttechniek, een verschil maken voor een groenere toekomst!

Adres: Schoterhoek 49, 2441 LC Nieuwveen 


Duurzaamheid

Emissieloze prefab houtbouw

ECOHomeforyou draagt bij aan een beter milieu. Alle producties worden vooraf uitgetekend en geoptimaliseerd zodat tijdens het bouwen zo min mogelijk restmateriaal (afval) overblijft. 

Ook besteden wij veel aandacht aan het scheiden en recyclen van ons bouwafval. Bruikbaar restmateriaal wordt gebruikt bij het bouwen van de volgende flexwoning. Het uiteindelijke afvalmateriaal wordt zorgvuldig gescheiden en afgevoerd in haar eigen afvalstroom.

In tegenstelling tot conventionele bouw, waar machines, materialen en mensen naar de bouwplaats vervoerd moeten worden, vindt bij ons de productie plaats in een fabriek. ECOHomeforyou levert prefab geproduceerde flexwoningen waarbij de stikstofuitstoot beperkt blijft. 

Onderstaande punten zijn voorbeelden van hoe wij onze stikstofuitstoot beperken: 
• Het hout wat wij verwerken in onze woningen slaat 10.954 kilo CO2 op;
• De woningen worden plug and play geleverd. Na het plaatsten van de woning is de woning direct bewoonbaar;
• Alle woningen worden modulair opgebouwd in de loods van Samen Sterker, waardoor zware machines overbodig zijn;
• Gebouwde woningen worden in één transportbeweging afgeleverd op locatie;
• Woningen kunnen na verloop van tijd worden ingezet voor andere doeleinden wat past binnen een circulaire economie;
• De woningen zijn zeer goed geïsoleerd
• De woningen zijn volledig gasloos en deze aansluitingen zijn dus ook niet nodig.